Producten
 
Keurmerken
10 jaar garantie politie keurmerk veilig wonen skg ce-normeringkiwa

Nieuwe website TK Kunststofpuien online

website TK Kunststofpuien AalsmeerDe nieuwe site van TK staat live. Vol met productinformatie, veel foto's, nieuwsitems, een aantrekkelijke homepage en een zoekfunctie.

De producten staan overzichtelijk aan de linkerkant van de website. Op de productpagina staat informatie over het product vaak geïllustreerd met veel foto's. Er kan soepel en snel door de foto's heen genavigeerd worden met de pijltjestoetsen op uw toetsenbord of door te klikken op de foto zelf.

Op de homepage staan een aantal korte aantrekkelijke artikelen met een "lees meer" knop. Ook vindt u hier de nieuwsitems, die regelmatig geupdate worden. Binnenkort kunt u zich ook via de site aanmelden voor de nieuwsbrief van TK Kunststofpuien.

In het bovenmenu staan andere relevante onderwerpen. Bekijk hoe een TK kozijn stap voor stap gemaakt wordt bij het productieproces. In het fotoboek staat een groot aantal foto's van door TK Kunstofpuien gerealiseerde projecten. 

Bij "certificaten" staan alle certificaten waaruit blijkt dat TK Kunststofpuien aan de zwaarste testen zijn blootgesteld om te kunnen worden gecertificeerd. 

Op de contactpagina staan alle relevante contactgegevens alsmede een Google Maps vermelding, zodat ook visueel duidelijk is waar TK Kunststofpuien is gevestigd in Aalsmeer. Met de geïntegreerde routeplanner kunt u snel de route naar TK Kunststofpuien bekijken en uitprinten.

Mocht u toch niet kunnen vinden wat u zoekt, dan is er altijd de handige zoekfunctie. Tik uw zoekwoord in en klik op het vergrootglas. Naast de artikelen wordt er ook in de nieuwsitems gezocht voor relevante zoekresultaten.

We staan niet stil. De website is nu actueel en blijft dit in de toekomst ook. We updaten de website regelmatig met nieuwe artikelen, nieuwsitems en interessante producten. De website is daarom een goede spiegel van ons bedrijf. Kwaliteit, innovativiteit en actualiteit staan bij ons voorop.