Producten
 
Keurmerken
10 jaar garantie politie keurmerk veilig wonen skg ce-normeringkiwa

Waarom een Nederlandse fabrikant?

OMDAT NEDERLAND, NEDERLAND IS MET ZIJN EIGEN SFEER, BELEVING EN BOUWREGELGEVING

profiel

Kennis van zaken

De Nederlandse manier van bouwen wijkt sterk af van die in andere Europese landen.

Om te kunnen begrijpen wat Nederlanders graag willen, en om te kunnen voldoen aan de Nederlandse bouwregelgeving en het Bouwbesluit, is het van groot belang dat een producent Nederlands ademt, Nederlands proeft en Nederlands ruikt.

Deze moet letterlijk en figuurlijk de taal van de Nederlandse bouwer en particulier spreken.


Eisen en richtlijnen

TK Kunststofpuien levert kunststof kozijnen die voldoen aan keurmerken zoals CE, KOMO op de profielen, maar tevens SKG gecertificeerd zijn. Ook het hang- en sluitwerk dat TK Kunststofpuien toepast is afgestemd op de wensen van de Nederlandse gebruiker en de kwaliteit van de thuismarkt.

TK Kunststofpuien voldoen optimaal aan de voorwaarden van inbraakwerendheid, zoals die door SKG zijn samengesteld. om extra stevigheid, stabiliteit en veiligheid te creëren, maakt TK Kunststofpuien in haar kunststof kozijnen gebruik van stalen kokers, die volledig rondom worden toegepast. Alle kunststoframen van TK Kunststofpuien voldoen aan de hoge eisen van wind- en waterdichtheid.


Uitvoering

TK Kunststofpuien presenteert het verdiept liggend 115 milimeter kozijn, zoals de Nederlander dat kent vanuit het hout. De toepassing van witte of RAL9001 basisprofielen, wel of niet voorzien van een pantserfolie, behoren tot de mogelijkheden.

TK Kunststofpuien biedt de mogelijkheid om zowel naar binnen- als naar buitendraaiende delen te verwerken in een raam- of deurelement. TK Kunststofpuien past eventueel onderdorpels toe, zoals die volgens het Bouwbesluit zijn gewenst met een maximale hoogte van 20 millimeter.


Service en garantie
Wat de service en garantie betreft, staat men met een Nederlandse fabrikant altijd sterker in de schoenen. Wij kunnen sneller anticipteren op uw wensen en vragen.

Wij komen met oplossingen en bieden garanties rond de kwaliteit van onze kunststofkozijnen. Wij bieden begeleiding, advies en ondersteuning bij het ontwerp en de uitvoering van uw opdrachten en projecten.

Maar de allerbelangrijkste reden is:

"Waarom zou u het ver halen, waar men in uw regio veel beter in is?

TK Kunststofpuien geeft u graag het "bewezen" antwoord.

Uw raamfabrikant

TK KUNSTSTOFPUIEN B.V. Sinds 1978