Producten
 
Keurmerken
10 jaar garantie politie keurmerk veilig wonen skg ce-normering kiwa

Profielsystemen

TK KUNSTSTOFPUIEN is fabrikant en leverancier van diverse kozijnsystemen, waaronder het vlakke profiel (S70) en het verdiept liggend profiel (NL115) voor woning- en utiliteitsbouw.

Alle kozijnsystemen worden geleverd met KOMO en KIWA certificaat en inbraakwerend beslag welke voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en klik op één van de onderstaande linkjes:
NL115 Verdiept liggend profiel

Het NL115 systeem is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.
De afmetingen van de profielen, met een diepte van 115 mm, zijn afgeleid van de houtmaten.
De grote versterkingskamers worden voorzien van zware staalversterkingen. Dit garandeert stabiele elementen met een afmeting tot wel 10 m2.

Door de speciale wisselprofielen kunnen elementen worden gefabriceerd met gecombineerde naar binnen- en buitendraaiende ramen of deuren.

- Kozijndiepte 115 mm.
- 4 Stuks isolerende kamers in kozijnprofiel.
- Isolatiewaarde 1,6 W/M2K.
- KOMO certificaten op profielen en constructies.
- SKG certificaten inbraakwerend.

verdiept liggend profiel naar boven

S70 Vlakprofiel

Het standaard profiel van TK KUNSTSTOFPUIEN, geschikt voor nieuwbouw en renovatie, zijn in diverse kleuren en vormen te leveren. Uiteraard in de hoogste kwaliteit.

- KOMO certificaten op profielen en constructies.
- SKG certificaten inbraakwerend. 

naar boven

Verhuisraam

Deze raamvorm is een getrouwe kopie van het Oud-Hollandse houten schuifraam, die voldoet aan de huidige eisen. Het bovenlicht is eventueel uitneembaar. Het onderraam heeft een draai-kiep functie. Het middenkalf heeft een waterholletje en de glaslijn tussen bovenlicht en onderraam verspringt zoals het hoort.

Het verhuisraam met al zijn model varianten en kleurmogelijkheden geeft een unieke uitstraling aan het pand. Zelfs getoogde uitvoeringen zijn mogelijk.

verhuisraam

naar boven